Referenciák és partnereink

Szakmai partnerek

Az Iroda igény esetén az ország megyeszékhelyein és néhány további vidéki településen rendelkezik helyi együttműködő ügyvédi szakmai kapacitással.

Szakfordítás

PGS Szolgáltató- és Fordítóiroda
Cím: 1025 Budapest, Szeréna út 5-3.
Tel.: 06-1/240-0677
Fax.: 06-1/430-1616
E-mail:
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Jogvédelem biztosítás 

Irodánk az alábbi jogvédelem biztosítási szolgáltatást nyújtó biztosítók szerződött partnere. Irodánk a biztosítók jogvédelem biztosítással rendelkező ügyfelei részére - az ügyfelek Irodánknak adott közvetlen megbízása alapján - nyújt főleg munkajogi és foglalkoztatási kérdésekben, továbbá egyéb jogvitás ügyekben (pl. szavatossági és egyéb kárperes igények) jogi tanácsot és igény esetén jogi képviseltet, melynek díját az ügyfél jogvédelem biztosítása alapján - és természetesen annak keretei között - a biztosító rendezi.

Generali Providencia Biztosító Zrt.

D.A.S Jogvédelmi Biztosító

Végelszámolás

Délprodukt Kft.
Sáfrány Mihály végelszámoló
Cégek végelszámolása, szakmai referenciákkal

Partnereink elérhetőségét kérje Irodánktól a Kapcsolat menüpont alatt található bármelyik elérhetőségen.

A Magyar Ügyvédi Kamarának az ügyvédi hivatás etikai szabályairól és elvárásairól szóló 5/2008 (XI.27.) MÜK Szabályzattal módosított 8/1999 (III.22.) MÜK Szabályzat 11/5.7 pontja szerint az ügyvédi iroda által ellátott ügy és képviselt ügyfél a honlapon nem nevezhető meg.
Megbízóinkat, partnereinket tartalmazó referenciáért kérjük, forduljon Irodánkhoz a Kapcsolat menüpont alatt található bármelyik elérhetőségen.